بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

ریاض: ساکنان غزه در معرض هولناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری قرار دارند

ریاض: ساکنان غزه در معرض هولناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری قرار دارند وزیر خارجه عربستان ضمن تاکید بر درخواست ریاض درباره برقراری آتش‌بس در نوار غزه، گفت مردم این باریکه در معرض وحشتناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «فیصل بن فرحان»، وزیر خارجه عربستان با تاکید بر مخالفت کشورش با استاندارد‌های دوگانه در تعامل با جنگ در غزه، برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه را خواستار شد.

وزیر خارجه عربستان درباره تحولات جاری در باریکه غزه همچنین جامعه بین‌المللی را به پذیرش مسئولیت‌ها و عمل به وظایف آن فراخواند.

به گزارش «العربیه»، فیصل به فرحان امروز دوشنبه طی سخنانی در پنجاه و پنجمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت ساکنان غزه در معرض هولناک‌ترین نقض‌های حقوق بشری قرار می‌گیرند.

بن فرحان همچنین درباره پیامد‌های فاجعه‌بار هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد.

وی بر اهمیت سازوکار‌های مناسب برای دستیابی شورای حقوق بشر به اهداف خود تاکید کرد.

بن فرحان همچنین با اشاره به تعلیق کمک مالی برخی از کشور‌ها به آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تاکید کرد حمله به این سازمان و عدم حمایت از آن به ملت فلسطین ضربه می‌زند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار